Fundamentele Flat Manager

Nu există brokeri în Flat Manager. Noi nu suntem o platformă. Suntem o echipă de profesioniști în domeniul imobiliar care lucrează împreună pentru clienții noștri.

Filosofie

Cel mai valoros activ al unei companii este echipa sa, iar obiectivul acesteia este de a oferi cel mai bun serviciu posibil clienților.

Misiune

Misiunea Flat Manager este de a optimiza profiturile proprietarilor și de a avea grijă de aceștia într-un mod etic și responsabil.

Viziune

Viziunea noastră este de a fi un partener pe termen lung al tuturor proprietarilor de imobile rezidențiale și de a implementa modelul nostru de lucru în diferite țări din întreaga lume.

ISTORIA NOASTRĂ

Start

Decembrie 2016
Compania este înregistrată și a început să își caute primii clienți - proprietari de imobile din Sofia care doresc să le închirieze prin intermediul Airbnb.

Primul oaspete

Martie 2017
Flat Manager încheie primele sale contracte de management și găzduiește primii săi oaspeți Airbnb într-un apartament din Sofia, Bulgaria.

Prima franciză

Iulie 2017
Prima noastră franciză se deschide în Varna, cu mai multe proprietăți care își primesc oaspeții în timpul verii.

Plovdiv, Burgas și București

Aprilie 2019
Deschidem birouri în Plovdiv și Burgas, precum și prima noastră franciză internațională în București, România. De asemenea, ne lansăm propria platformă de închiriere FlatAway.
apartmentenvelopeuserstorephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram