Managementul închirierilor pe termen mediu

Какво?

Ce sunt acestea?


Închirierea pe termen mediu durează de la 2 la 52 de săptămâni.

Chiriașii sunt angajați ai companiilor, expați, nomazi digitali, actori, oficiali și alte persoane care locuiesc temporar în țară.

Care sunt beneficiile?

La fel ca și în cazul închirierilor pe termen scurt, închirierile pe termen mediu generează venituri mai mari și permit, într-o oarecare măsură, proprietarului, să utilizeze proprietatea.

Amortizarea proprietății este mai mică decât în cazul închirierilor pe termen scurt și lung.

Care proprietati sunt potrivite?

Proprietățile trebuie să fie în locații cheie în centrul orașului sau în apropierea zonelor cu clădiri de afaceri.

Mobilier modern și de înaltă clasă, cu o zonă de lucru. Starea proprietății trebuie să fie perfectă (reîmprospătată în ultimele 18 luni).

Sute de proprietari din Bulgaria și România au încredere în Flat Manager să opereze proprietățile lor

Succesul proprietăților noastre se datorează unui mare număr de tineri profesioniști, celor mai bune si noi tehnologii și parteneriatelor pe care le-am construit de-a lungul anilor.

Printre partenerii corporativi ai Flat Manager se numără ambasade, corporații internaționale, companii de consultanță, companii de tehnologie și startup-uri, teatre, producții de televiziune și film, clinici și bănci.

Datorită închirierilor pe termen mediu, clienții noștri au putut genera venituri din proprietățile lor în timpul pandemiei.
CONTACTEAZĂ-NE
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram