септември 4, 2022

Ce este un "apartament cu servicii"?

De patru ani Flat Manager creează și implementează inovații în domeniile imobiliar și turistic din România și Bulgaria. Unele dintre aceste inovații sunt de fapt produse și servicii care au fost oferite cu succes pe piețele occidentale de ani de zile. Sarcina noastră este să le „traducem”, să le adaptăm la nevoile pieței locale. Odată cu primul val de pandemie a venit ideea de a gestiona apartamente cu servicii, dar s-a dovedit că nu există încă astfel de apartamente - de aceea am început să le creăm.

Ce înseamnă un "apartament cu servicii"? Acest termen, tradus literal din engleză (serviced apartment) este cunoscut în străinătate de ani de zile, dar este încă puțin popular în România. Acesta este un apartament complet mobilat și utilat, închiriat tradițional pe termen lung și oferă proprietarilor și chiriașilor servicii suplimentare - curățenie, reparații, linie de 24 de ore în limba romana/engleză etc.

Apartamentele deservite sunt adesea închiriate de străini care se mută într-o țară nouă pe care nu o cunosc bine și au nevoie de asistență pentru diverse probleme legate de reședința lor. Ajutorul pe care îl oferim chiriașilor include de la conexiune la internet și configurarea plății automate a facturilor de utilități până la recomandări pentru cartier, restaurante, supermarketuri și alte locuri și activități.

Avantajele serviciului profesional al unui apartament sunt atât pentru chiriaș, cât și pentru proprietar. Proprietarul este liber de multe probleme care pot apărea în apartament. Adesea, pe lângă lipsa de timp, proprietarii sunt împiedicați și de faptul că nu locuiesc în același oraș. Faptul că apartamentul este întreținut bine este unul dintre principalele avantaje ale serviciului, deoarece una dintre cele mai mari griji ale tuturor proprietarilor de case este modul în care își vor găsi proprietatea după perioada de închiriere.

Când apartamentul este administrat profesional de Flat Manager, echipa noastră se întâlnește în mod regulat cu chiriașul pentru a ne asigura că totul este în regulă. În timpul acestor întâlniri, verificăm dacă cineva fumează în apartament, dacă un animal de companie este ținut fără știrea proprietarului și dacă proprietatea este curățată și întreținută în stare bună. Cu siguranță nimeni nu vrea să vadă cum arată o baie care nu a fost curățată de 2 ani sau să găsească 2 pisici și 3 papagali in casa lui.

În lumea rapida de astăzi, cel mai valoros lucru pe care îl avem este timpul nostru. Divizată între mii de comisioane, lupta pentru ceea ce trebuie prioritizat mai întâi este dificilă. De aceea, afacerile care economisesc timp și ne fac viața mai ușoară sunt în creștere.

Contactați-ne pentru a vă economisi timp!

Ce este un "apartament cu servicii"?

De patru ani Flat Manager creează și implementează inovații în domeniile imobiliar și turistic din România și Bulgaria. Unele dintre aceste inovații sunt de fapt produse și servicii care au fost oferite cu succes pe piețele occidentale de ani de zile. Sarcina noastră este să le „traducem”, să le adaptăm la nevoile pieței locale. Odată […]

Read More
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram