септември 4, 2022

Cum să vă transformați apartamentul într-un magnet pentru „călătorii de afaceri”?

Călătoria de afaceri este unul dintre principalele sectoare care a crescut în ultimii ani, iar turiștii de afaceri sunt oaspeții preferați pentru gazde. Vedeți de ce este așa în articolul pe care l-am pregătit.

Oamenii care călătoresc în interes de afaceri fac de obicei rezervări pentru perioade mai lungi, au un buget mai mare și de obicei nu afectează proprietatea. Platformele precum Airbnb au o mare varietate de proprietăți private într-o locație bună și cu toate facilitățile alaturi de care te poți simți ca acasă.

Din cauza pandemiei, mulți călători de afaceri preferă să rămână într-un apartament Airbnb, deoarece oferă intimitate și împiedică contactul cu alți oaspeți.

Iată câteva cerințe pe care apartamentul dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a fi atractive pentru călătorii de afaceri.

1. Furnizați o metodă de check-in automat.

Este frumos când putem întâlni oaspetele, să-i dăm sfaturi și să-i arătăm apartamentul personal, dar metoda de check-in automat se dovedește a fi mai convenabilă atât pentru oaspeți, cât și pentru gazdă. În acest fel, oaspeții pot face check-in la ora preferată fără a fi nevoie să se întâlnească cu gazda noaptea târziu, de exemplu. Și, după cum știm, în situația în care ne aflăm, toată lumea preferă să limiteze întâlnirile personale.

2. Conexiune la internet gratuită, rapidă și stabilă

Mulți călători lucrează de cele mai multe ori din apartament. Prin urmare, pentru ei, o conexiune la internet bună și stabilă este un factor decisiv în alegerea unei proprietăți.

3. Spațiu pentru laptop

Sunt de preferat apartamentele cu birou sau masă potrivite pentru laptop. Este util dacă sunt așezate într-un loc cu suficientă lumină, aproape de prize și au un scaun confortabil. Un astfel de colț din apartament ar fi potrivit pentru întâlniri online.

Unele dintre cerințele pe care trebuie să le îndeplinească apartamentul sunt:

  • WiFi puternic și stabil
  • Aparat de cafea
  • Uscător de păr
  • Fier de calcat
  • Hârtie igienică, șampon, săpun
  • Detergenți
  • Umerașe și suficient spațiu pentru bagaje
  • Detector de fum și monoxid de carbon

Noi de la Flat Manager ne vom ocupa de proprietatea dvs. și vă vom ajuta să o faceți locul perfect pentru a atrage oaspeții cei mai potriviți. Contactați-ne acum!

Cum să vă transformați apartamentul într-un magnet pentru „călătorii de afaceri”?

Călătoria de afaceri este unul dintre principalele sectoare care a crescut în ultimii ani, iar turiștii de afaceri sunt oaspeții preferați pentru gazde. Vedeți de ce este așa în articolul pe care l-am pregătit. Oamenii care călătoresc în interes de afaceri fac de obicei rezervări pentru perioade mai lungi, au un buget mai mare și […]

Read More
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram